VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Lilla Fools' Day

A good time to laugh is any time you can!


Hyvä vieraamme,

Jokaisella hotellilla on tarinansa, joten pitihän meidänkin keksiä omamme.

Tiesitkö, että Hotel Lilla Robertsin kiinteistön alkuperäissuunnittelija on italialainen keksijä ja yleisnero Leandro La Vinci? Hän teki suunnittelemallaan helikopterin prototyypillä parikin matkaa Pohjolaan 1400- ja 1500 -lukujen taitteessa ja matkallaan suunnitteli lukuisia julkisia rakennuksia.

Rakennus, jossa Hotel Lilla Roberts tänä päivänä sijaitsee, toimi alun perin mustan surman aikana ruttoparantolana. Myöhemmin talossa toimi myös vapaamuurareiden salainen päämaja, sirkuspelleopisto sekä marsutrimmaamo.

Hotellin sisustuksen suunnitteli aikanaan Spade Pesonen, joka halusi kunnioittaa savolaisia juuriaan. Kuopiolainen Art Deco -henki näkyykin läpi linjan niin hotellin yleisissä tiloissa kuin huoneissa. Aina avausvuodestaan 2015 Hotel Lilla Roberts on onnistunut säilyttämään tyylikkyytensä pilke silmäkulmassa.

Toivottavasti viihdytte vieraanamme! Henkilökuntamme on silloin tällöin paikalla.

– Hotel Lilla Robertsin tiimi

p.s. Ja niin melkein unohtui – mainiota tulevaa aprillipäivää!


Nauramme aprillipäivänä!

Illallinen aprillipäivän twistillä

Lauantaina 1.4. sinun on mahdollista varata seurueellesi maittava illallinen pienellä aprillipäivän twistillä! Valitse pöytävarausta tehdessäsi aprillipäivän versio, nauti herkullisesta ruoasta ja anna naurun raikaa!

Jää toki yöksi!

Nauraminen voi käydä voimille ja maha täynnä on mukava köllähtää pehmeään hotellin sänkyyn! Etkö siis jäisi yöksi aprillipäivän kunniaksi? Majoitukseen sisältyy herkullinen buffetaamiainen ravintola Krog Robassa.

Cocktail pienellä yllärillä

Mistä löytyy kaupungin cooleimmat cocktailit? Bar Lilla e:stä tietysti! Tervetuloa maistelemaan Art Deco -henkisiä cocktaileita myös aprillipäivänä. Juomassa saattaa odottaa ylläri!


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.