VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Let's Relove -majoituspaketti

Relove — koska kierrättäminen on kaunista! Relovessa laadukkaat second hand -aarteet löytävät uuden omistajan, ja kahvilassa tarjoillaan aamiaista, brunssia ja lounasta viikon jokaisena päivänä. Yhdistä nyt aarteenetsintä yöpymiseen Hotel Lilla Robertsissa syksyn suloisimmalla elämyspaketilla!

Tervetuloa second handin yllätykselliseen maailmaan! Tällä seikkailulla pääset kokemaan elämyksellisen matkan Helsingin Relove-liikkeissä.

Sisäänkirjaudu hotelliin ja lähde nauttimaan majoituspakettiin kuuluvista Reloven kahvilan herkuista, raikkaista juomista ja muista suloisista liikkeessä paikan päällä käytettävistä eduista. Relove johdattaa teidät keidasmaiseen ympäristöön tuhansien second hand -aarteiden luo!

Hotellihuoneessa teitä odottaa kartta, johon on merkitty Reloven liikkeiden sijainti ja miten löydät perille. Otathan huoneesta löytyvän kartan mukaan seikkailuille! Sanomalla siinä mainitun koodisanan sekä näyttämällä karttaa henkilökunnalle liikkeessä, saatte majoituspakettiin kuuluvan herkkuhetken shoppailun lomaan ja ehkä vielä jotain pientä yllätystä mukaanne…


Let's Relove -majoituspaketti sisältää:

  • Majoituksen valitsemassanne huoneluokassa kahdelle
  • Buffetaamiaisen ravintola Krog Robassa
  • Mocktailit nautittuna Reloven kahvilassa
  • Lilla-herkkuhetki Reloven kahvilassa: valittavissa suolainen tai makea herkkuhetki *
  • 10 % etu liikkeestä pienyrittäjien pop up -tuotteista (korut, kosmetiikka, kodin piensisustus ja muut lifestyle-tuotteet)
  • 10 % etu Reloven verkkokaupan valikoimasta

* Suolainen herkkuhetki: Supergreen vihersmoothie tai kerrossmoothie Eden (G, Ve) sekä avokadoleipä (G, Ve)
* Makea herkkuhetki: Erikoiskahvi tai luomutee sekä Reloven omaleipoma kakku (G & löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja)


Varaukset ja lisätietoa

Peruutusehdot: Voit peruuttaa varauksen maksutta päivää ennen saapumista klo 18 mennessä.


❤ Ida Starck suosittelee: 

Tämä oli kirppistelijän unelmaloma! Lux-huone oli nimensä veroinen ja sieltä oli ihana herätä valmiina aarrejahtiin. Lilla Roberts on varmasti yksi Suomen kauneimpia ja persoonallisimpia hotelleja, jossa olen koskaan majoittunut. Runsaan hotelliaamiaisen voimin Relove-kierroksella jaksoi pitkälle iltapäivään. Reloven myymälät olivat omaa luokkaansa niin sisustuksen kuin laajan second hand valikoiman suhteen. Aarrekartta etuineen oli ihana lisä shoppaillessa, ja Lillan herkkuhetki Reloven kahvilassa kruunasi päivän!

Ihanaa, että Lilla Roberts ja Relove löysivät toisensa ja osasivat yhdistää second hand kulttuurin osaksi tyylillä majoittumista. Minusta tässä ollaan vastuullisuuden ytimessä – Toimitaan yhdessä kiertotalouden ja suomalaisen työn edistämiseksi. Todella innovatiivinen ja innostava konsepti!

Käy kurkkaamassa Idan Let's Relove -kokemus täältä!


Relove

Vuonna 2016 ovensa avannut second hand -pioneeri Relove tarjoaa kokonaisvaltaisia sekä vastuullisia elämyksiä kaikille aisteille. Reloven liikkeiden second hand -puolelta voi tehdä laadukkaita löytöjä aina viimeisimmistä designer-trendituotteista upeisiin vintageluomuksiin, ja kahvilan ikkunan ääreen on ihana istahtaa pehmeiden jazz-rytmien soidessa taustalla. Voit varata oman second hand -myyntijakson liikkeisiin tai verkkokauppaan näppärästi Reloven nettisivuilla.

Kahvilassa tarjoillaan Reloven rakastettuja All Day Breakfast -settejä, brunssia, lounasta, terveellisiä välipaloja ja omaleipomia leivonnaisia aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Kahvilan valikoima on kasvispainotteinen, ja löydät valikoimasta paljon vegaanisia sekä gluteenittomia tuotteita. Löydät Reloven konseptiliikkeet Töölöntorin laidalta, Punavuoresta Fredalta ja Stockmann-tavaratalon 3. kerroksesta Helsingissä.

relove.fi


Reloven sesongin second hand -tärpit

Reloven päivittäin vaihtuvasta second hand -valikoimasta voit tehdä upeita löytöjä – rakastettuja designer- & premium-merkkejä, ketjumerkkien viimeisimpiä trendituotteita sekä ajatonta vintagea. Valikoimastamme löydät naisten ja miesten vaatteita sekä asusteita ja upeaa unisex-muotia.

Valikoimamme suosituimpia merkkejä ovat mm. Acne Studios, Arket, Ganni, Gucci, Marimekko, Minna Parikka, Vimma, Samsøe Samsøe ja & Other Stories.

Näitä aarteita kannattaa erityisesti etsiä Relovesta…

Affordable Athleisure

Rekkien valikoimasta kannattaa bongailla alati trendaavia sporttimerkkejä, kuten Patagonia, vintage Nike, Carhartt & Ralph Lauren. 

Crème de la crème

Vaatekaapin ikoniset kulmakivet voi hankkia huokeammin kierrätettyinä! Reloven valikoimassa vilahtelee viikoittain mm. Burberryn ikonisia trenssejä & huiveja, Louis Vuitton ja Chanel laukkuja & kenkiä sekä muita harvinaisempia high-end aarteita.

Take Care, Make It Last

Uutta tai kierrätettyä ostaessa kannattaa panostaa laadukkaisiin luonnonmateriaaleihin, kuten pellavaan, silkkiin, merino- ja kashmirvillaan, joiden jälleenmyyntiarvo säilyy oikein huollettuina jopa vuosikymmeniä. Reloven vastuullisia suosikkeja ovat mm. Arela, Gauhar, Marimekko & Uhana, joiden luomuksia löydät kaikista Relove-liikkeistä.


Tutustu myös...

Shoppailua ja kuohuvaa -majoituspaketti

Rakkaudesta kotimaiseen muotiin Hotel Lilla Roberts kutsuu sinut ystäväsi kanssa nauttimaan shoppailulomasta Helsinkiin. Pakettiin sisältyy hotelliyö valitsemassasi huoneluokassa, etu Kämp Gallerian liikkeisiin sekä lasilliset kuohuvaa nauttivaksi huoneenne rauhassa.

Vuoden muotikumppanit 2017 - 2024

Hotel Lilla Roberts rakastaa muotia! Jo vuodesta 2017 olemme tukeneet muotikumppanikonseptilla upeaa suomalaista ja ekologista muotisuunnittelua. Muotikumppanimme saavat rakentaa hotellin aulaan oman displayn ja tuoda esiin hienoa suunnittelutyötään.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.