VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Luminous Uhana -majoituspaketti

Gone wild, be right back.

Tervetuloa seikkailulle Uhanan maailmaan! Luminous Uhana -majoituspakettimme yhdistää elämyksellisen yöpymisen Hotel Lilla Robertsin Art Deco -henkisessä huoneessa ja suomalaisen rakastetun vaatebrändin Uhana Designin.

Huoneessanne teitä ystäväsi kanssa odottaa Uhana Designin lahjasetti. Suunnatkaa Uhanan kivijalkamyymälään, joka sijaitsee Helsingin Kauppatorin kupeessa, ja hyödyntäkää pakettiin kuuluva etukuponki. Ihanaan kesäiseen asuun kelpaa yhdistää pakettiin kuuluvat Uhanan Luminous-korvakorut. Näyttävänä cocktailille Bar Lilla e:hen tai syömään ravintola Krog Robaan? 

Miltä näyttää teidän Luminous Uhana -ilta?

Luminous Uhana -majoituspaketti sisältää:

  • Yö kahdelle valitsemassanne huoneluokassa
  • Buffetaamiainen ravintola Krog Robassa
  • Hotellin kuntosalin käyttö

Luminous Uhana -lahjasetti odottamassa huoneessanne:


Varaukset ja lisätietoa

Majoituspaketti saatavilla 1.7. - 31.8.2022.
Peruutusehdot: Ilmainen peruutus klo 18 mennessä päivää ennen saapumista.Uhana Design

Uhana syntyi halusta luoda laadukkaita vaatteita, jotka näyttävät juuri oikeilta ja istuvat täydellisesti. Suunnittelijaduo Mira Vanttajan ja Hanna Virkamäen yhteistyöstä lähtenyt projekti on kasvanut aidoksi yhteisöksi ja yritykseksi joka seisoo oikeudenmukaisuuden, tasa-arvon, vastuullisuuden ja rohkean kauneuden takana tänään ja huomenna.

Vastuullisuus niin ympäristön kuin ihmisten suhteen on kudottu kaikkeen mitä teemme. Tuotantoketjumme ei kätke salaisuuksia: jokaisen vaatteen matka on jäljitettävissä aina sen alkulähteille asti. 

uhanadesign.comTutustu myös...

All stars: UHANA

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Vuonna 2022 kuulemme, mitä aiempien vuosien muotikumppaneillemme kuuluu. All Stars -vuoden touko-heinäkuun kumppani on ihastuttava UHANA. 

Shoppailua ja kuohuvaa -majoituspaketti

Rakkaudesta kotimaiseen muotiin Hotel Lilla Roberts kutsuu sinut ystäväsi kanssa nauttimaan shoppailulomasta Helsinkiin. Pakettiin sisältyy hotelliyö valitsemassasi huoneluokassa, etu Kämp Gallerian liikkeisiin sekä lasilliset kuohuvaa nauttivaksi huoneenne rauhassa.

Vuoden muotikumppanit 2017 - 2023

Lilla Roberts tukee muotikumppanikonseptillaan upeaa suomalaista muotisuunnittelua. 


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.