VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Mirkka Metsola

Hotel Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Mirkka Metsola vaatettaa suomalaisia tähtiä erottuvalla ja omaperäisellä tyylillään. Elokuussa 2020 hotellissa majoittuville asiakkaille on luvassa ekslusiivinen etu Mirkka Metsolan tuotteista.

TUMMA ja DRAMAATTINEN estetiikka yhdistettynä taide kuoseihin, luonnon materiaaleihin ja nahkaan ovat MIRKKA METSOLA Studion pää elementtejä. Inspiraatio on kaikkialla. Brändiä tehdään rakkaudesta tarinaan, draamaan, soundiin, alakulttuureihin, taiteisiin, arkkitehtuuriin, ja David Lynch- sekä Kubrick-elokuviin joka näkyy mallistojen vaatteissa. 

Brändin perustaja Mirkka Metsola on käsityöläisten suvusta. Vuonna 2009 nuori päättäväinen suunnittelija, juuri ja juuri korkeakoulututkinnon suorittanut, perusti oman tuotemerkin, jonka missiona on suunnitella ja valmistaa persoonallisia vaatteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. 

Nyt yli 10 vuoden kokemuksella kaikki mallistot on tuotettu kestävillä arvoilla Virossa ja suunniteltu Suomessa. Mallistojen kuosit ovat myös itse suunniteltu tai tehty yhteistyössä eri taiteilijoiden ja kollegoiden kanssa.

Pop-up shop 28. ja 29.9. 

Yhteistyö huipentuu kuun lopussa järjestettävään Pop-up shoppiin Hotelli Lilla Robertsin tunnelmallisessa aulassa.

Tule tekemään löytöjä edullisin hinnoin, katsastamaan syksyn uutuuksia, moikkaamaan suunnittelijaa ja nauttimaan after work drinkki tai lasi kuohuvaa lauantaibrunssin yhteydessä.

Pop up shop on avoinna
Perjantai 28.8 klo 15-20
Lauantai 29.8 klo 13-17

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Maksuvälineenä käy kortti ja käteinen. Löydät tapahtuman myös Facebookista

Tervetuloa!


MIRKKA METSOLA Studio
Iso Roobertinkatu 20-22 A
Helsinki - Finland (ajanvarauksella)
www.mirkkametsola.com


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.