VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Ura meillä – Liity kujeilevaan joukkoomme

Onneksi olkoon! Jos etsit rentoa, mutta kunnianhimoista tiimiä ja työtehtävää ravintola- ja hotellialalta, olet saapunut kotiin.

Me Hotel Lilla Robertsissa haluamme aina kuulla niin pitkän linjan kokemusta kerryttäneistä konkareista kuin vasta uraansa aloittavista nousevista tähdistä. Ja ei – ei haittaa, jos et vielä ole tähti. Mutta jos suuntasi on sinne, me teemme työyhteisönä parhaamme, että onnistut siinä. Tarjoamme paikan oppia, ideoida, kokea, kantaa ja ottaa vastuuta, onnistua ja meillä saa myös epäonnistua välillä. Sillä se on elämää ja siitä opitaan yhdessä!

Kun kysyimme nykyisiltä työntekijöiltämme, miksi he aikanaan hakivat meille ja miksi he ovat pysyneet, vastauksissa korostui yksi asia: tiimihenki. Meillä puhalletaan yhteen hiileen yli osastorajojen. Hotellimme, cocktailbaarimme ja ravintolamme kaikki F&B toiminnot linkittyvät vahvasti yhteen tarjotessamme kansainvälisille ja kotimaisille vieraillemme saumattoman palvelukokemuksen ja elämyksen.

Tutustu tältä sivulta yksikköihimme, runsaisiin työsuhde-etuihimme, tuleviin työkavereihisi ja avoimiin paikkoihimme! Hae rohkeasti ja panosta hakemukseesi. Lupaamme, että me tulemme myös panostamaan sinuun.

#YouAreInvited #RoomForAll


Keitä olemme

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts on viiden huoneluokan ja 130 huoneen boutique-hotelli, joka tarjoaa korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä tyylikkäässä ja historiallisessa ympäristössä.

Tänä päivänä Hotel Lilla Roberts on tunnettu rennon tyylikkäästä ilmapiiristään, laadukkaasta palvelusta, muotiyhteistöistään, Art Deco -henkisestä miljööstään sekä runsaista tapahtumistaan ympäri vuoden. Kuulumme myös kansainväliseen Preferred-allianssiin.

	Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa

Ravintola Krog Roba

Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa. Ravintolamme sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Esplanadilta entisen poliisiaseman upeissa tiloissa.

Ravintolan elegantti ja tunnelmallinen miljöö on kerännyt paljon kiitosta ja sopii yhtä hyvin niin ison porukan aterialle kuin intiimille À la Carte -illalliselle. Meiltä myös herkulliset lounaat ja rakastetut viikonloppubrunssit. Tervetuloa Kaartinkaupungin kauniiseen helmeen!

Bar Lilla e

Lilla e. on konsepti, jossa tutut normit haastetaan ja jossa klassisiin cocktaileihin yhdistyy luovuus ja pohjoismainen positiivinen hulluus.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleiksi cocktailbaariin, jossa "normaali" on tuntematonta ja pelkkä "hyvä" ei riitä. Lilla e.:tä ei voi sanoin kuvata - se pitää kokea. Baarissa tarjoilemme vaihtuvia luovia cocktaileja sekä ravintolamme keittiöstä ruoka-annoksia.


Kiinnostuitko meistä?

Lähetä avoin hakemuksesi:

Hotellin vastaanotto | Sofia Suomi | sofia.suomi(at)lillaroberts.fi

Ravintolapalvelut | Mia-Marja Pikkarainen | mia.pikkarainen(at)lillaroberts.fi

Keittiö | Karri Knaapila | karri.knaapila(at)lillaroberts.fi

Katso alempaa tältä sivulta, onko meille juuri nyt haku auki!Harjoitteluun

Oletko alan opiskelija, joka haluaa työllistyä alalle? Voimme tarjota 3–6 kuukauden harjoittelujaksoja, jossa pääset oppimaan monipuolisesti hotelli- ja ravintolatyön saloja. Vastaanotossa pääset tutustumaan päivä-, ilta- ja yövuoroon.

Arvostamme & edellytämme:
Kielitaito: vähintään suomi ja englanti
18-vuoden ikä
Anniskelu- ja hygieniapassi
Alan opinnot käynnissä

Jätä avoin hakemus

Voit olla hotellialan kokenut konkari tai vasta urasi alussa. Meillä pääset osaksi Hotel Lilla Robertsin työyhteisöä ja oppimaan monipuolisesti. Voit aina jättää avoimen hakemuksen. Katso myös mahdolliset avoimet paikkamme alempaa tältä sivulta!

Arvostamme & edellytämme:
18 vuoden ikää
Anniskelu- ja hygieniapassia
Monipuolista asiakaspalvelukokemusta
Kielitaitoa
Oma-aloitteista työotetta


Tutustu työkavereihin

Uratarinat

Kaikki tiimimme tekevät töitä mielessään yksi tärkeä tavoite: kuka tahansa hotelliemme ovista sisään astuu, hän on lämpimästi tervetullut. Asiakaspalvelu on meillä geeneissä. Paitsi että teemme tiiviisti yhteistyötä kaikkien hotelliyksiköidemme välillä, meillä pääsee myös etenemään entistä haastavampiin tehtäviin. Tutustu alta työntekijöidemme tarinoihin: mistä heidän polkunsa alkoi ja missä he ovat nyt!

Vuoden työntekijä 2023: Mikko Kauppinen

Koko henkilöstön keskuudesta äänestetään vuosittain vuoden työntekijä.

"Mikko on esimerkillinen, täsmällinen ja ottaa vastuuta siellä missä pitää. Hän kannustaa muita, ja ei jätä mitään hänelle osoitettua tehtävää kesken, vaan haluaa suoritua parhaalla mahdollisella tavalla. Halu oppia näkyy Mikon tekemisessä. Mikko myös ohjaa esimerkillään muita, sekä työskentelyssä, että asenteessaan."


Miksi meille?

Runsaat työsuhde-etumme

Työntekijänämme sinulla on käytössäsi henkilökunnan majoitus- ja ravintolaedut sekä ystävähinnat Helsingin hienoimpiin hotelleihin, ravintoloihin sekä Kämp Spa:han ja St. George Careen.

Lisäksi tarjoamme sinulle Strawberryn / Nordic Hotels & Resortsin monipuoliset henkilökuntaedut ympäri pohjoismaita. Tutustu sivuilta tarkemmin monipuolisiin etuihimme! Kuvassa sisarhotellimme Villa Copenhagen Kööpenhaminassa.

Meidän arvomaailmamme

Kulkeminen kohti parempaa, kestävämpää ja tasa-arvoisempaa tulevaisuutta on osa yrityskulttuuriamme – niin vieraidemme, työntekijöidemme, yhteiskunnan kuin ympäristön suhteen. Kutsumme tätä toimintaa nimellä WeCare.

Haluamme, että kaikki saavat olla meillä oma itsensä ja tuntea itsensä osaksi työyhteisöä. Lue täältä mitä Hotel Lilla Robertsissa tehdään sosiaalisen ja ympäristöllisen vastuun eteen!


Avoimet työpaikat meillä ja sisarhotelleissamme


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.