VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Teija

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Inspiroidu TEIJA Designista, joka ottaa vaikutteita luonnollisista muodoista ja heijastaa pohjoismaista minimalismia. Marras-joulukuussa majoittuville Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu.


Suomalainen suunnittelija ja TEIJA Designin perustaja Teija Eilola von valmistunut Royal College of Art yliopistosta, jossa hän opiskeli perinteistä räätälöintitekniikkaa ja atelier-tyyppistä lähestymistapaa muotoiluun.

TEIJA Design saa inspiraationsa luonnollisista muodoista, jotka heijastavat pohjoismaista minimalismia. Korkealaatuiset kankaat, joista monet tulevat käsityöläiskangastehtaista Italiasta, ja voimakkaat siluetit luovat pukeutumiseen sekä mukavuutta että ylellisyyttä.

Useat vaikutusvaltaiset naiset, kuten Linda Rodin ja Michelle Obama, pukeutuvat TEIJA Designiin. Teija Design on myös monien luovien alojen edustajien suosiossa, kuten Elle-, Also- ja Sunday Times -lehden muotitoimittajien sekä kansainvälisten taiteilijoiden ja muusikoiden.

www.teijaeilola.com