VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Joululahjakeräys Hope ry:lle

Joulu on lasten juhla

Keräämme Hope ry:n kanssa joululahjoja, jotta mahdollisimman moni lapsi saisi iloita joulusta ja sen odotuksesta. Voit toimittaa lahjan Lilla Robertsin kuusen alle, josta me viemme ne Hope ry:lle jaettavaksi lapsille.

Tuothan joulukalenterin 17.11.2023 mennessä.
Tuothan paketoimattoman joululahjan keskiviikkoon 14.12.2023 mennessä.

----------------

Terveiset ja toimintaohjeet Hope ry:ltä

Hope Ry:n ajatuksena joululahjakeräyksessä on, että jokainen apua pyytäneen perheen lapsi tai nuori saisi yhden uuden hänelle hankitun lahjan.

Kun tuotte lahjoja, Hope Ry toivoo teidän huomioivan seuraavat asiat:

  • Joululahjoiksi vastaanotamme ainoastaan uusia tuotteita. Käytettyjä vaatteita ja tavaroita vastaanotamme mielellämme sovitusti toimipisteellemme.
  • Toivomme saavamme lahjat lahjakasseissa tai paketoimattomina, jotta niiden sisältö näkyy. Pakkausmateriaalia voi halutessaan laittaa mukaan, annamme näitä perheille lahjojen mukana. Näin vanhemmat pääsevät itse osallistumaan lastensa joulun järjestämiseen. Mikäli lahjat tulevat meille paketoituina, on hyvä tietää että avaamme ne varmistuaksemme paketin sisällöstä.
  • Kaikista hankituista lahjakorteista tulee löytyä kirjoitettuna lahjakortissa oleva arvo. Tämä on tärkeää esimerkiksi sen vuoksi että mikäli perheessä on useampi lahjakortin saava lapsi tai nuori, haluamme heidän saavan kauttamme suunnilleen samanarvoiset lahjakortit.
  • Mikäli lahja on takuun sisältävä tuote, liitäthän takuukuitin lahjan mukaan tai halutessasi voit toimittaa sen erikseen Hopen säilöttäväksi sähköpostiin: info@hopeyhdistys.fi

Alta löytyy luomamme lista eniten toivotuista toiveista. Tämä voi helpottaa mahdollisesti lahjan hankintaa. Listalta löytyy eri ikäluokille sopivia esimerkkitoiveita. Pyrimme myös jakamaan ruoka- apua perheille lahjakorttien avulla.

Lapset toivovat:

-"Joulun hittilelut" kuten hahmot ja figuurit
- Nuket ja tarvikkeet
- Pokemonit, hahmot ja kortit Schleich tuotteet (eläimet, hahmot, rakennukset)
- Autot ja muut ajoneuvot
- Pelisovellusten latauslipukkeet kuten Googleplay, Playstation store
- Legot & Duplot
- Littlest pet shopit
- Vaatteet (varsinkin ulkovaatteet) ja kengät
- Elämysliput (uimaliput, sisäleikkipuistot, elokuvaliput)
- Kotileikki-tavarat
- Askartelutarvikkeet
- Lauta- ja konsolipelit

Nuoret toivovat:

- Pelisovellusten latauslipukkeet, kuten Google Play, Playstation Store
- Lahjakortteja: vaatekauppoihin, pikaruokapaikkoihin, kahviloihin, kirjakauppoihin, eläinkauppoihin sekä kosmetiikkatuotteiden, urheilutarvikkeiden ja sisustustavaroiden hankintaan.
- Alusvaatteet ja sukat
- Elektroniikka: kuulokkeet, kaiuttimet, puhelimet
- Elokuvalippuja
- Joulumakeisia
- Lauta- ja konsolipelit ja tarvikkeet
- Hygienia- ja kosmetiikkatuotteita
- Pussilakanoita ja pyyhkeitä

Perheet toivovat:

- Ruokaa/ ruokakaupan lahjakortteja
- Hygieniatuotteita
- Joulumakeisia


Joulukeräys on osa Strawberryn Lonely Christmas Tree -hyväntekeväisyystempausta.

Nähdään kuusen luona! Hyvää joulunaikaa toivottaen,

Lilla Robertsin tiimi


Koko juhlakauden 2023 tarjonta

Hotel Lilla Robertsissa, ravintola Krog Robassa ja cocktailbaarissa Bar Lilla e tapahtuu koko juhlakauden ajan aina Halloween-juhlasta uudenvuodenaattoon! Katso koko juhlakauden tarjonta tältä sivustolta.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.

Nautintojen joulu -majoituspaketti

Viime vuonna loppuunmyydyt joulun majoituspakettimme ovat nyt saatavilla. Varmista paikkasi ja varaa tunnelmallinen joulu Hotel Lilla Robertsiin.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.