VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Lilla Robertsin juhlakausi 2023

Syksy avautuu kimaltavaan talven juhlakauteen koko komeudessaan. Meillä Hotel Lilla Robertsissa tapahtuu aina vuoden loppuun asti! Juhlimme totta kai Halloweenia, isänpäivää, pikkujouluja, itsenäisyyspäivää, joulun juhlapyhiä sekä uutta uljasta vuotta.

Varaa hotelliyö, varaa pöytä ravintolaamme, hanki lahjakortti tärkeimmällesi tai tule rentoutumaan cocktailbaariimme. Tältä sivulta löydät kaikki juhlakauden tarjontamme.

You Are Invited.


Itsenäisyyspäivä & joululounaat

Joululounaat ja -illalliset

Ravintola Krog Roban joulussa pohjoismaiset maut kohtaavat tuoreina, yllätyksellisinä toteutuksina. Joulun alla tarjoamme joululounasta ja pikkujouluillallista sekä joulun ajan herkulliset illalliset. Varaa pöytäsi ajoissa!


Joulu

Pikkujoulut Krog Robassa

Tonttulakit päähän ja suunnaksi Pikku Roba! Meillä vietät riemukkaimmat pikkujoulut työ- tai kaveriporukalla. Varaa ajoissa pöytä ja herkut seurueellesi!

Nautintojen joulu -majoituspaketti

Viime vuonna loppuunmyydyt joulun majoituspakettimme ovat nyt saatavilla. Varmista paikkasi ja varaa tunnelmallinen joulu Hotel Lilla Robertsiin.


Uusi vuosi

Uudenvuodenaaton Menu

Päätä vuosi herkulliseen illalliseen ja Helsingin keskustan ilotulitusten loisteeseen. Ravintola Krog Roban uudenvuodenaaton illallinen tarjoillaan 31.12.2023. Tervetuloa!

Kuohuva Uusivuosi -majoituspaketti

Ota vuosi 2024 vastaan tyylillä sekä pilkkeellä silmäkulmassa samppanjasta ja käsintehdystä suklaasta tai uudenvuodenaaton illallisesta nauttien. Herää tammikuun ensimmäiseen päivään pehmeästä vuoteesta ja herkullisesta aamiaisesta nauttien.


After Work -illat & samppanjabrunssit

Krog Roban herkullinen brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin Kaartinkaupungissa

Samppanjabrunssit

Rakastettu, herkullinen ja monipuolinen brunssimme tarjolla la - su klo 12.30 - 15.00. Tee varaus omalle seurueellesi. Tietyt lauantait tarjolla on myös teemabrunsseja, joilla nautitaan Taittinger-samppanjaa! Tervetuloa!

After Work -etu ma – to

Tule burgerille tai salaatille ravintola Krog Robaan ja tarjoamme valikoidun juoman! After Work -etu on tarjolla 2.10. –5.12.2023 ma – to klo 17.00 – 18.00.

You Are Invited.

Groovetastic Lilla Fridays

DJ FOBA isännöi kevään viimeisen after work illan kesäterassillamme 31.5 klo 18-22.

Tarjolla tyylikkäitä drinkkejä, herkullista purtavaa ja rentoa groovea eri vuosikymmeniltä. Poikkea sisään yksin tai ystävien kanssa ja koe mistä kaupungilla puhutaan. Vapaa sisäänpääsy!


Joulun lahjat

Lahjakeräys lapsille Hope ry:n kanssa

Keräämme Hope ry:n kanssa joululahjoja, jotta mahdollisimman moni lapsi saisi iloita joulusta ja sen odotuksesta. Voit toimittaa joulukalenterin 17.11. mennessä ja joululahjan 14.12. mennessä Hotel Lilla Robertsin aulaan joulukuusen alle, josta me viemme ne Hope ry:lle jaettavaksi lapsille.

Elämysten joulukalenteri 2023

Jokaisen Kämp Collection Hotels joulukalenteriluukun takaa paljastuu uniikkeja lahjaideoita, joita et löydä muualta. Päivän elämyslahjaetuja voit hankkia aina klo 8.00 alkaen.

6 x ihastuttavat lahjakortit

Ilahduta ystävänpäivänä, alkuvuoden synttärisankaria, talvihäitään tai vuosipäivää viettäviä. Voit ostaa fyysisen lahjakortin hotelliin tai ravintolaan paikan päältä tai lahjakorttikaupastamme PDF-lahjakortin, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk. Tutustu valikoimaan!


Etsitkö juhlatilaa pikkujouluihin?

	Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa

Koko ravintola

Koko ravintolaamme mahtuu noin 100 hengen seurue illallistamaan pöytämuodosta riippuen. Suuret ikkunat antavat tilalle runsaasti luonnonvaloa ja tunnelmallisen Art Deco -tyylisen sisustuksensa ansiosta tila ei välttämättä edes tarvitse erillistä koristelua. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan paikan päälle!

Juhlat Pohjoissiivessä

Varaa ravintolamme Pohjoissiipi yksityiskäyttöön noin 25-40 hengen seurueellesi. Samassa tilassa järjestyy niin puheiden pito kuin herkullisen illallisen nauttiminen. Kesällä tilasta on suora pääsy viihtyisälle terassillemme.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.