VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Huonepalvelumme

Huonepalvelumme on saatavilla
ma - su 8.00 - 11.00
ma - la klo 17.00 - 22.00
  • Iltaisin tarjolla on huonepalvelu menumme joka sisältää mm. salaatteja ja burgereita (katso koko menu huoneen televisiosta).
  • Aamuisin voit ennakkoon tilata RISE & RELAX-aamiaisemme huoneeseen toimitettuna. Lisätietoa alempana tällä sivustolla.

Huomioittehan, että tilauksiin (ei RISE & RELAX-aamiainen) lisätään 10 € huonepalvelumaksu. Pyrittehän siis pyytämään kerralla kaiken tarvittavan, jotta voimme myös minimoida huoneissa vierailut turvallisuutenne takaamiseksi.

Varaukset ja lisätietoa

Vastaanotto: 09 689 9880 / info@lillaroberts.fi
Myyntipalvelu: (09) 5619 2704 / sales@lillaroberts.fi
Puhelut 0,84 €/min + pvm/mpm
Katso ajankohtaiset aukioloajat täältä.


RISE & RELAX -huonepalveluaamiainen

Ihana hetki vuoteessa viipyillen. Rise & Relax -huonepalveluaamiainen sisältää herkullisen valikoiman, josta voitte valita mieleisenne tuotteet.

Valikoimamme sisältää lämpimiä ruokia, kuten esimerkiksi omeletteja tai lettuja toivomillanne lisukkeilla. Tätä voitte täydentää chia-vanukkaalla, jogurtilla ja granolalla tai ehkä makealla leivonnaisella. Juomaksi kahvia, mehua tai smoothieta. Ehkä kuplivaa aamuun juhlan kunniaksi?

Tarjoamalla vieraillemme mahdollisuuden valita vain haluamansa aamiaistuotteet vähennämme ruokahävikkiä osana WeCare-toimintojamme ympäristön hyväksi.


Hinnasto:

  • RISE & RELAX -huonepalveluaamiainen, kun aamiainen sisältyy huonehintaan: yhdelle 25€ / kahdelle 50 €
  • RISE & RELAX -huonepalveluaamiainen ilman huonehintaan sisältyvää aamiaista: yhdelle 49€ / kahdelle 98 €
  • Huonepalvelumaksu sisältyy hintaan.

Katso myös:

À la Carte

Pohjoismaisia makuyhdistelmiä tarjoava Ravintola Krog Roba kutsuu sinut seurueesi kanssa herkuttelemaan illalliselle Helsingin Pikku Roballe. Lämpimästi tervetuloa!

Lilla e. − cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Cocktailbaari Bar Lilla e.

Lilla e. on konsepti, jossa tutut normit haastetaan ja jossa klassisiin cocktaileihin yhdistyy luovuus ja pohjoismainen positiivinen hulluus. Lilla e. cocktailbaaria ei voi sanoin kuvata - se pitää kokea! Täältä kannattaa aloittaa loistoiltasi ja useimmiten tänne se on myös parasta päättää.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.