VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Lilla Sparkling Wines -viininmaistelu 6.7.2024

Rakastettu viininmaisteluiltamme saa nyt toivotun illan samppanjan ja kuohuvan parissa! Tervetuloa nauttimaan ystävämme Hedon Winesin laadukkaita viinejä ja kesäillasta sisäpihan terassillemme.


Lämpimästi tervetuloa ravintola Krog Roban kesäterassille iltapäivän viininmaisteluun 6. heinäkuuta klo 15.00 alkaen!

Terassilla nautit tunnelman lisäksi ystävämme Hedon Winesin laadukkaista samppanjoista ja kuohuviineistä! Ei ennakkoon ostettavia lippuja tai pöytävarauksia. Sinun tulee vain saapua paikalle – ja ottaa rakkaimpasi mukaan nauttimaan! Sateen sattuessa tapahtuma pidetään Krog Roban tunnelmallisessa Pohjoissiivessä.

🍷 Ostamalla maistelukortin 30 € saat viisi lasillista (8cl) erilaisia, uniikkeja viinejä maisteltavaksi.

🥗 Kaikki viinitasting-kortin ostaneet saavat samana iltana nautituista ruoka-annoksista –10 % edun.

🎶 Legendaarinen DJ Slow soittaa terassilla klo 15.00 – 19.00.

You Are Invited.


Tutustu myös...

Unohtumaton illallinen -majoituspaketti

Kun kaipaat kahdenkeskistä aikaa rentoutumisen ja makunautintojen parissa, Lilla Roberts on oikea osoite. Majoituksen lisäksi pakettiin sisältyy herkullinen buffetaamiainen ja keittiömestarimme suositusmenu ravintola Krog Robassa.

Tule nauttimaan ravintola Krog Roban à la carte -menusta

À la Carte

Pohjoismaisia makuyhdistelmiä tarjoava Ravintola Krog Roba kutsuu sinut seurueesi kanssa herkuttelemaan illalliselle Helsingin Pikku Roballe. Lämpimästi tervetuloa! 

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.