VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Uudenvuodenaaton illallinen

Tule viettämään hauska ja unohtumaton uusi vuosi Hotel Lilla Robertsiin ja ota vuosi 2024 vastaan tyylillä sekä pilkkeellä silmäkulmassa! Nauti ravintola Krog Roban herkullisesta Uudenvuoden Menusta ja ota uusi vuosi vastaan täydellä vatsalla.

Notkuvasta alkupalapöydästä poimit lautaselle esimerkiksi hiillostettua lohipastramia ja fenkolia sienipiirasta, punajuuritartaria ja osterivinokkaita. Pääruoaksi voit valita marmorihärän filettä punaviinikastikkeella tai haudutettua ruijanpallasta mätikastikkeella. Illan kruunaa jälkuruokapöytä kakkuineen ja juustovalikoimineen.


Meiltä vaihtoehdot myös kasvissyöjille. Kysythän ravintolasta etukäteen myös muut erikoisruokavaliot ja ruoka-allergiat.

Olemme avoinna klo 17.00 - 23.00.

75 € / henkilö

Alle 4-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi ja alle 13-vuotiaat lapset puoleen hintaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hinnat sisältävät alv:n.


Myyntipalvelumme palvelee:
09 5619 2704 I events@lillaroberts.fi
Katso ajankohtaiset aukioloajat täältä.


Tutustu myös majoituspaketteihimme

Tulossa: Nautintojen joulu -majoituspaketit

Viime vuonna loppuunmyydyt joulun majoituspakettimme ovat nyt saatavilla. Varmista paikkasi ja varaa tunnelmallinen joulu Hotel Lilla Robertsiin.

Unohtumaton illallinen

Kun kaipaat kahdenkeskistä aikaa rentoutumisen ja makunautintojen parissa, Lilla Roberts on oikea osoite. Majoituksen lisäksi pakettiin sisältyy keittiömestarimme suositusmenu Krog Robassa, aamiainen sekä myöhäinen huoneenluovutus.

Lilla Cocktails

Miltä kuulostaisi mukava miniloma kavereiden kesken Hotel Lilla Robertsissa Lilla E:n cocktaileja siemaillen ja kiireettömästä aamusta nauttien? Paketti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle ja valinnaiset Art Deco-henkiset cocktailit Bar Lilla E:ssä.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.