VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Kilpailun säännöt

Osallistu 5.1.2022 alkaen ravintola Krog Roban arvontaan Facebookissa ja Instagramissa ja voit voittaa kolmen ruokalajin illallisen Krog Robassa! 

Arvonta suoritetaan kaikkien Facebookin ja Instagramin kilpailupäivitykseen kommentoijien kesken. Arvonnan palkintoina on kolmen ruokalajin illallinen ravintola Krog Robassa, jonka tulee käyttää viimeistään 31.1.2022.

Voittamisen edellytys on, että seuraa joko Krog Roban Facebook-sivua tai Krog Roban Instagram-tiliä. Kaikkien Facebook- ja Instagram-arvontoihin osallistuneiden kesken arvotaan kaksi voittajaa, yksi voittaja Facebookista ja yksi voittaja Instagramista.

Arvontaan voi osallistua 5.1.2022 alkaen, arvonta päättyy 9.1.2022 klo 23.59. Voittajaan otetaan yhteyttä viiden arkipäivän kuluessa Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestillä. Voittajalta pyydetään palkintoa varten seuraavat yhteystiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti ja muut mahdolliset tiedot.

❌ HUOM! Lähiaikoina huijaustilit ovat kalastelleet seuraajiemme yhteystietoja. Ethän siis jaa mitään tietojasi, ellet saa yksityisviestiä oikealta Facebook-tililtämme tai Instagram-tililtämme. Tunnistat oikean tilimme URL-osoitteesta: https://www.facebook.com/krogroba tai https://www.instagram.com/krogroba/. Emme koskaan pyydä asiakkaan luottokorttitietoja. 

JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Union Hotels Oy. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

KILPAILUAIKA:

Arvontaan voi osallistua 5.1.2022 alkaen, arvonta päättyy 9.1.2022 klo 23.59. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon. Voittajat arvotaan viiden arkipäivän sisällä kilpailun päättymisestä ja heille ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä some-kanavassa.

KILPAILUN PALKINTO

Arvonnan palkintona on keittiömestarimme kolmen ruokalajin suositusmenu ravintola Krog Robassa kahdelle, jotka tulee käyttää viimeistään 31.1.2022. Arvomme yhden kahden hengen illallisen Facebookissa ja toisen kahden hengen illallisen Instagramissa.

KILPAILUN EHDOT

Arvonnan palkinnosta vastaa Union Hotels Oy / Kämp Collection Hotels Oy.

Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestävä yhtiö pidättää oikeuden korvata palkinnon vaihtoehtoisella, samanarvoisella palkinnolla mistä tahansa syystä aiheuttamatta vastuuta tältä osin.

Arvontaan osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Voittoa ei luovuteta alaikäiselle.

Kaikki tarvittava tieto palkintoon liittyen toimitetaan voittajalle arvonnan ratkettua.

HENKILÖTIEDOT:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Kaikki osallistumista varten jätettävät henkilötiedot käsitellään Kämp Collection Hotels Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.