VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Lilla Pride -majoituspaketti

Omistajaamme Petter Stordalenia lainataksemme: "Tuemme Pridea, koska haluamme viestiä, että ovemme ovat avoinna kaikille riippumatta siitä ketä rakastat tai keneksi identifioidut. Otamme kantaa tasa-arvon ja kunnioituksen puolesta."

Meille on kunnia olla mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa.

Hotel Lilla Roberts on yksi Priden virallisista kumppaneista vuonna 2023 (Kämp Collection Hotels & Clarion Hotels)! Tule viettämään Pride-kesää kanssamme! Virallista Pride-kuukautta vietetään koko kesäkuun ajan ja Helsinki Pride -tapahtuma huipentuu Pride-viikkoon 26.6.–2.7.2023.

You Are Invited.

Lilla Pride -majoituspaketti 1.6.–31.8.2023

alk. 199 €/ yö kahdelle Comfort-huoneessa sisältäen:

Voit varata tämän majoituspaketin tiistai – lauantai saapumisille 31.8.2023 asti.


Lisätietoa:

Myyntipalvelumme on avoinna:
(09) 5619 2704 (0,84 €/min + pvm/mpm) | sales@lillaroberts.fi
Katso ajankohtaiset aukioloajat täältä.

Hotellin vastaanotto:
09 689 9880 | info@lillaroberts.fi


Varauksen voi perua veloituksetta 2 päivää ennen saapumista klo 18.00. Etu on voimassa saatavuuden mukaan ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.


Sinua voisi kiinnostaa...

Lilla e. − cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Vuokraa oma baarimestari

Haluatko järjestää pienen juhlaseurueen kanssa ikimuistoisen illan? Varaa taianomainen ilta oman baarimestarin seurassa Hotel Lilla Robertsin upeassa aulabaarissa Bar Lilla e. Ota yhteyttä niin pohditaan teille paras räätälöity kokonaisuus!

Groovetastic Lilla Fridays

Pitkän linjan DJ SLOW isännöi 3.3.2023 alkaen joka toinen perjantai-ilta afterworkeja klo 19:00 – 23:00. Tarjolla tyylikkäitä drinkkejä, herkullista purtavaa ja rentoa groovea eri vuosikymmeniltä. Poikkea sisään yksin tai ystävien kanssa ja koe mistä kaupungilla puhutaan. Vapaa sisäänpääsy!

Tule nauttimaan ravintola Krog Roban à la carte -menusta

À la Carte

Pohjoismaisia makuyhdistelmiä tarjoava Ravintola Krog Roba kutsuu sinut seurueesi kanssa herkuttelemaan illalliselle Helsingin Pikku Roballe. Lämpimästi tervetuloa!