VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Lilla Pride -majoituspaketti

Omistajaamme Petter Stordalenia lainataksemme: "Tuemme Pridea, koska haluamme viestiä, että ovemme ovat avoinna kaikille riippumatta siitä ketä rakastat tai keneksi identifioidut. Otamme kantaa tasa-arvon ja kunnioituksen puolesta."

Meille on kunnia olla mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa.

Hotel Lilla Roberts on yksi Priden virallisista kumppaneista vuonna 2023 (Kämp Collection Hotels & Clarion Hotels)! Tule viettämään Pride-kesää kanssamme! Virallista Pride-kuukautta vietetään koko kesäkuun ajan ja Helsinki Pride -tapahtuma huipentuu Pride-viikkoon 26.6.–2.7.2023.

Sisäpihan kesäterassillamme vietetään Lilla Pride -iltaa lauantaina 1.7. Tule nauttimaan kylmää juomaa, herkullisia ruokia ja DJ Huijarijerryn nostattamasta tunnelmasta! Täältä Facebook-tapahtumaan!

You Are Invited.

Lilla Pride -majoituspaketti 1.6.–31.8.2023

alk. 199 €/ yö kahdelle Comfort-huoneessa sisältäen:

Voit varata tämän majoituspaketin tiistai – lauantai saapumisille 31.8.2023 asti.


Lisätietoa:

Myyntipalvelumme on avoinna:
(09) 5619 2704 (0,84 €/min + pvm/mpm) | sales@lillaroberts.fi
Katso ajankohtaiset aukioloajat täältä.

Hotellin vastaanotto:
09 689 9880 | info@lillaroberts.fi


Varauksen voi perua veloituksetta 2 päivää ennen saapumista klo 18.00. Etu on voimassa saatavuuden mukaan ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.


Sinua voisi kiinnostaa...

Lilla Pride Party w/ DJ Huijarijerry 29.6.2024

Lämpimästi tervetuloa kruunaamaan Pride-kuukausi Hotel Lilla Robertsin ja ravintola Krog Roban sisäpihan kesäterassille 29.6.2024 klo 17 alkaen. Tunnelmaa nostattamassa DJ Huijarijerry, Earbit pop-up sekä Edringtonin Hot Shot -baari! You Are Invited.

Cocktail-koulu baarimestarin kanssa

Haluatko järjestää pienen juhlaseurueen kanssa ikimuistoisen illan? Varaa taianomainen ilta oman baarimestarin seurassa Hotel Lilla Robertsin upeassa aulabaarissa Bar Lilla e. Ota yhteyttä niin pohditaan teille paras räätälöity kokonaisuus!

À la Carte

Pohjoismaisia makuyhdistelmiä tarjoava Ravintola Krog Roba kutsuu sinut seurueesi kanssa herkuttelemaan illalliselle Helsingin Pikku Roballe. Lämpimästi tervetuloa!