VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Miam Clothing

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Maalis-huhtikuun muotikumppaninamme on luonnonmateriaaleista loungewear-tyylisiä vaatteita suunnitteleva Miam Clothing. Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu sisäänkirjautumisen yhteydessä.

MIAM Clothing on suomalainen kestävän kehityksen lifestyle brändi naisille. MIAM lifestyle syntyi palosta jakaa hyvinvointia ja luonnonmukaisempaa elämää eteenpäin. Brändi luottaa laadukkaisiin luonnonmateriaaleihin ja ajattomaan muotoiluun loungewear tyylisissä vaatteissaan sekä 100% puhtaisiin premium luonnontuotteisiin, kuten eteerisiin öljyihin.

MIAM on perustajansa, Miia Mattilan, matka ja kasvutarina pois pinnallisesta elämästä kohti pehmeitä arvoja, kestävämpiä valintoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Miia halusi jättää taakseen amerikkalaisen kertakäyttökulttuurin ja valitsi täyttää elämänsä merkityksellisillä asioilla ja sisäisellä onnella.

Niin syntyi MIAM lifestyle, joka perustuu rentoon loungewear tyyliin ja hyvinvointiin. MIAM onkin valinnut Young Livingin laadukkaat ja luonnonmukaiset hyvinvointituotteet jatkumona MIAMin luonnonmateriaaleista valmistetuille vaatteille. Young Living Brand Partnerina, MIAM opastaa asiakkaitaan luonnonmukaisempaan elämään. 100% puhtaat eteeriset öljyt luovat perustan myös MIAM Soul Journey -polulle.

Tervetuloa hyvinvoinnin polulle, ihanaa, että tarinastasi tulee osa meidän tarinaa.

Miam Clothing -nettikauppaan pääset tutustumaan: www.miamclothing.com


Vuoden muotikumppanit 2017 - 2024

Hotel Lilla Roberts rakastaa muotia! Jo vuodesta 2017 olemme tukeneet muotikumppanikonseptilla upeaa suomalaista ja ekologista muotisuunnittelua. Muotikumppanimme saavat rakentaa hotellin aulaan oman displayn ja tuoda esiin hienoa suunnittelutyötään.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.