VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

After Work -etu ma – to

Tule burgerille tai salaatille ja tarjoamme valikoidun juoman!

After Work -etu on tarjolla 2.10. –5.12.2023
ma – to klo 17.00 – 18.00.

Mainitse etu ravintolassa tilausta tehdessä.


1) Herkullinen burgeri ja olut, siideri tai alkoholiton juoma

etuhintaan 20,50 € (norm. max 28,50 €)

2) Täyttävä Caesar salaatti ja lasillinen talon valkoviiniä

etuhintaan 16€ (norm. max 25 €)Sinua voisi kiinnostaa

Groovetastic Lilla Fridays

DJ ROBA isännöi kevään afterwork-iltoja joka toinen perjantai klo 19:00 – 23:00. Tarjolla tyylikkäitä drinkkejä, herkullista purtavaa ja rentoa groovea eri vuosikymmeniltä. Poikkea sisään yksin tai ystävien kanssa ja koe mistä kaupungilla puhutaan. Vapaa sisäänpääsy!

Unohtumaton illallinen -majoituspaketti

Kun kaipaat kahdenkeskistä aikaa rentoutumisen ja makunautintojen parissa, Lilla Roberts on oikea osoite. Majoituksen lisäksi pakettiin sisältyy herkullinen buffetaamiainen ja keittiömestarimme suositusmenu ravintola Krog Robassa.

Viikonloppubrunssit

Rakastettu, herkullinen ja monipuolinen brunssimme tarjolla tunnelmallisessa ravintola Krog Robassa la - su klo 12.30 - 15.00. Tee varaus omalle seurueellesi! You Are Invited.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.