VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Isänpäivän blinibrunssi

Krog Robassa juhlitaan isänpäivää sunnuntaina 12.11.2023!

Tervetuloa Helsingin olohuoneeseen makoisalle blinibrunssille. Yllätä oma tärkeä henkilö elämässäsi: kumppani, isä, isoisä, isänmielinen tai isähahmo!

Alkupalapöydästä löytyy mm. lämminsavustettua lohta, härkätartaria sekä metsäsienisalaattia. Sitten nautitaan suussasulavat blinit ja niiden kera tietysti mätiä, sipulia, smetanaa, suolakurkkuja ja Mesilan hunajaa. Ja jos ei vielä ole isän kasvoilla mitä onnellisin hymy, sen takaa jälkiruoka: juustoja hillokkeella, pala kakkua ja karkkibuffet!

49 € / henkilö

Alle 4-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi ja alle 13-vuotiaat lapset puoleen hintaan.


Isänpäivän kattaukset (kattausaika 2h)

SU 12.11. klo 12.00


SU 12.11. klo 14.30


Myyntipalvelumme palvelee:

09 6824 2880 / events@lillaroberts.fi


Katso myös...

Lahjakortit kesän juhliin

Moni meistä viettää tänäänkin merkkipäiväänsä! Ilahduta kevään synttärisankaria, hääparia, vuosipäivää viettäviä, valmistuvia tai piristä ihan muuten vain läheistäsi lahjakortilla ravintola Krog Robaan tai Hotel Lilla Robertsiin. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.

Koko juhlakauden 2023 tarjonta

Hotel Lilla Robertsissa, ravintola Krog Robassa ja cocktailbaarissa Bar Lilla e tapahtuu koko juhlakauden ajan aina Halloween-juhlasta uudenvuodenaattoon! Katso koko juhlakauden tarjonta tältä sivustolta.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.