VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

6 x ihastuttavat lahjakortit kevään juhliin

Kevät on täynnä juhlaa! Ilahduta nimipäiväsankaria, synttäreitään viettävää, valmistuvaa, juuri kihlautuneita tai häitään viettäviä!

Kun pohdit vuosia taaksepäin, minkälaiset lahjat ovat jääneet parhaiten mieleesi?

Anna lahjaksi yhteistä aikaa. Elämys ja muisto, joka säilyy.

Nauru herkullisen aterian äärellä. Suussasulava jälkiruoka. Puraisu mehevästä burgerista. Oven raottaminen tyylikkääseen hotellihuoneeseen. Heittäytyminen pehmeälle vuoteelle. Herääminen runsaalle aamupalalle. Kuohuviinilasien kilahdus kippistäessä.

Olemme koonneet tälle sivustolle kevään ilahduttavimmat lahjakortit meille Hotel Lilla Robertsiin ja ravintolaamme Krog Robaan Helsingin Pienellä Roobertinkadulla.

Voit ostaa lahjakortin nettikaupastanne ja saat sen PDF-lahjakorttina sähköpostiisi tai voit ostaa fyysisen lahjakortin (yllä kuvassa) hotellimme vastaanotosta. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostohetkestä.

You Are Invited.


Lahjakortit hotelliin

Viikonlopun majoituslahjakortti kahdelle

SISARUKSELLE TAI VANHEMMILLE?

Viikonloppulahjakortti oikeuttaa yhden yön majoitukseen Comfort-, Style- tai Junior Suite -huoneluokassa Hotel Lilla Robertsissa sisältäen herkullisen aamiaisen ravintola Krog Robassa.

Voimassa viikonloppuisin, perjantai – sunnuntai, huoneiden saatavuuden mukaan.

Avoin lahjakortti hotelliin ja ravintolaan

HÄNELLE, JOKA HALUAA VALITA ITSE

Vähintään 50 € arvoinen avoin lahjakortti käytettäväksi lahjan saajan mieltymysten mukaan Hotel Lilla Robertsin tai ravintola Krog roban palveluihin.

Unohtumaton hääyö Helsingin keskustassa

Lilla Love -majoituslahjakortti kahdelle

OMALLE PUOLISOLLE TAI PARISKUNNALLE?

Lilla Love -pakettimme sisältää yhden yön majoituksen, pienen suklaatehtaan Chjokon käsintehtyjä suklaita, sesongin mukaan joko tuoreita hedelmiä tai marjoja, samppanjaa, huoneaamiaisen sekä huoneenluovutuksen klo 14.00.


Lahjakortit ravintolaan

Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle

LAHJAVINKKI HYVÄSTÄ RUOASTA NAUTTIVALLE

Lahjakortti sisältää herkullisen sesongin mukaisen keittiömestarimme yllätysmenun kahdelle: alkupalan, pääruoan ja jälkiruoan. Lahjakortti ei sisällä juomia, mutta annamme mielellämme suosituksia!

Krog Roban herkullinen brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin Kaartinkaupungissa

Brunssilahjakortti yhdelle tai kahdelle

LAHJAVINKKI SISARUKSELLE TAI YSTÄVÄLLE

Runsas skandinaavinen brunssi tarjoilee kielen mukanaan vieviä herkkuja aina suolaisesta ja makeaan ravintola Krog Robassa Helsingin Kaartinkaupungissa. Voimassa viikonloppuisin lauantaista sunnuntaihin. Samppanja tai kuohuviini ostettavissa erikseen paikan päällä!

Herkkuburgeri ranskalaisilla yhdelle

LAHJAVINKKI BURGERIA RAKASTAVALLE

Tervetuloa nauttimaan Helsingin Kaartinkaupungin helmeen ravintola Krog Robaan herkullinen Roban burgeri liha- tai kasvisversiona valintasi mukaan joko ranskalaisilla tai salaatilla. Huomioittehan, että lahjakortti ei sisällä juomia, mutta annamme mielellämme suosituksia!


Ikimuistoiset juhlat Krog Robassa

	Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa

Koko ravintola

Koko ravintolaamme mahtuu noin 100 hengen seurue illallistamaan pöytämuodosta riippuen. Suuret ikkunat antavat tilalle runsaasti luonnonvaloa ja tunnelmallisen Art Deco -tyylisen sisustuksensa ansiosta tila ei välttämättä edes tarvitse erillistä koristelua. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan paikan päälle!

Juhlat Pohjoissiivessä

Varaa ravintolamme Pohjoissiipi yksityiskäyttöön noin 25-40 hengen seurueellesi. Samassa tilassa järjestyy niin puheiden pito kuin herkullisen illallisen nauttiminen. Kesällä tilasta on suora pääsy viihtyisälle terassillemme.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.