VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Lahjaksi äitienpäivänä 12.5.

On jälleen aika juhlia äitejä, isoäitejä, elämämme äitihahmoja ja äidinmielisiä. Toukokuun toisena sunnuntaina vietetään äitienpäivää, jolloin nostamme maljan kaikille äideille. Hemmottele sinäkin äitiäsi pienellä lomalla Hotel Lilla Robertsissa. Anna äidillesi lahja, jota hän taatusti arvostaa ja joka jää mieleen kauniina muistona. Olemme koonneet tälle sivustolle vinkkimme, löydä paras lahja omalle läheisellesi!


Äitien toukokuu

Lahjakortit kesän juhliin

Moni meistä viettää tänäänkin merkkipäiväänsä! Ilahduta kevään synttärisankaria, hääparia, vuosipäivää viettäviä, valmistuvia tai piristä ihan muuten vain läheistäsi lahjakortilla ravintola Krog Robaan tai Hotel Lilla Robertsiin. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk.

Äitienpäivän brunssi 12.5.2024

Ravintola Krog Roba tarjoilee maittavaa äitienpäiväbrunssia sunnuntaina 12.5.2024. Voit tehdä varauksen kello 12.00 tai kello 14.30. Kattausaika on kaksi tuntia. Tervetuloa!

Malaika Mollel pop-up äitienpäivänä klo 14-17

Muotisuunnittelija Malaika Mollel tuo ihastuttavan mallistonsa hotellimme aulaan äitienpäivänä 12.5. klo 14-17! Jos olet tulossa brunssille, majoittumaan tai muuten vain ohikulkumatkalla, tule tekemään löytöjä! Malaika Mollel on suomalais-tansanialainen taiteilija, jonka korut, vaatteet ja maalaukset yhdistävät rohkeita värejä, kiehtovia muotoja ja kulttuurisia vaikutteita.


Unohtumaton illallinen -majoituspaketti

Kun kaipaat kahdenkeskistä aikaa rentoutumisen ja makunautintojen parissa, Lilla Roberts on oikea osoite. Majoituksen lisäksi pakettiin sisältyy herkullinen buffetaamiainen ja keittiömestarimme suositusmenu ravintola Krog Robassa.

Rentouttavaa hierontaa hotellilla

Voit varata majoituksen yhteydessä 60 min räätälöidyn hieronnan Hoitola Katriinalta. Yllätä matkakaverisi tai varaa hetki hemmottelua itsellesi. Kysy jos hieroja Katriinalla olisi vielä vapaita aikoja vierailusi ajalle. Sinun ei tarvitse liikkua hotellilta, vaan Katriina tulee Lilla Robertsiin!

Lilla e. - cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Lilla Cocktails -majoituspaketti

Miltä kuulostaisi mukava perjantain miniloma kavereiden kesken Hotel Lilla Robertsissa Lilla E:n cocktaileja siemaillen ja kiireettömästä aamusta nauttien? Majoituspakettiin kuuluu yö hotellissa, buffetaamiainen sekä valitsemasi cocktail Bar Lilla e:ssä!


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.