VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Kesän hotelliloma Helsingissä -20 %

Kuljen Helsingin Kauppatorin rantaa kiitollisena auringosta, joka lämmittää kasvojani, ja kevyestä merituulesta. Matkalaukkuni pomppii iloisesti perässäni mukulakivetyksellä. Astuessani sisään hotelliini minua ovat vastassa hymyilevät kasvot. Tervetuloa Hotel Lilla Robertsiin, sinua on odotettu!

Tule viettämään odotettua kesälomaa Helsinkiin läheltä tai kauempaa. Varaa nyt hotellilomasi Helsingin muodikkaimpaan hotelliin Hotel Lilla Robertsiin historialliseen Kaartinkaupunkiin. Olet valmiiksi lähellä parhaita ostoskatuja, ravintoloita, kulttuurielämyksiä ja meren rantaa, josta pääset ihastuttavaan saaristoon päiväretkille.

Art deco -tyylisuuntaa henkivät huoneemme Unikulman vuoteilla kutsuvat luokseen. Aamulla nautit herkullisen aamiaisen - kesällä halutessasi ja sään salliessa viihtyisällä sisäpihan terassillamme.

☀️ Lilla Summer -etusi -20 %

Kesän ihana majoitusetusi sisältää:

Varausaika: 4.-12.7.2024
Majoitusaika: 5.7.-30.9.2024


Ehdot: Voit peruuttaa varauksesi 7 vuorokautta ennen saapumispäivää. Kampanjahintaisia huoneita rajoitettu määrä per päivä. Kampanja koskee vain uusia varauksia eikä ole yhdistettävissä toiseen tarjoukseen. Hinta on käytettävissä vain vapaa-ajan matkustukseen, ei laskutusta. Hotellilla on oikeus rajoittaa saatavuutta.


Tutustu myös:

Summer Brunchers Club kesälauantaisin

Taitavat keittiömestarimme loihtivat rakastetusta brunssistamme kesäversion! Valitse herkkusi kolmesta eri kategoriasta ja nauti sään salliessa kesäterassillamme. Voit varata pöydän ennakkoon (terassille ei paikkavarauksia) tai tulla vain paikan päälle nauttimaan!

Kesäterassi kutsuu viihtymään

Toivotamme sinut tervetulleeksi sisäpihallemme nauttimaan runsaista salaateista ja kylmistä juomista. Terassilla elämä tuntuu helpolta. Vaikeimmat valinnat lienevät: auringossa vai varjossa, jäillä vai ilman?


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.