VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Kesäloma Helsingissä - Lilla Summer

Kuljen Helsingin Kauppatorin rantaa kiitollisena auringosta, joka lämmittää kasvojani ja minttusuklaapallosta, jonka ostin juuri jäätelökioskista. Matkalaukkuni pomppii iloisesti perässäni mukulakivetyksellä. Astuessani sisään hotelliini minua ovat vastassa hymyilevät silmät. Tervetuloa Hotel Lilla Robertsiin, sinua on odotettu!

Tule viettämään odotettua kesälomaa Helsinkiin läheltä tai kauempaa. Varaa nyt hotellilomasi Hotel Lilla Robertsiin Helsingin historialliseen Kaartinkaupunkiin.

Art deco -tyylisuuntaa henkivät huoneemme kutsuvat luokseen. Unikulman vuoteissa nukut makoisasti ja aamulla nautit herkullisen aamiaisen. 

Lilla Summer -etusi jopa -30 %

Viivy vähintään kolme yötä ja etusi on jopa -30 %  


Majoitusetu voimassa 31.8.2021 asti.

Lisätietoa myyntipalvelustamme: 

Puh. 020 770 4705 (0,84 €/min + pvm/mpm) | sales@kampcollection.com


Ehdot: Kampanja on voimassa 31.8.2021 asti. Etuhinta on laskettu kunkin päivän joustavasta hinnasta sisältäen aamiaisen. Kampanjahintaisia huoneita on rajoitettu määrä ja kampanja koskee vain uusia varauksia. Etuhinta on käytettävissä ainoastaan vapaa-ajan majoituksiin. Majoitus ja elämys

Shoppailua ja kuohuvaa -majoituspaketti

Rakkaudesta kotimaiseen muotiin Hotel Lilla Roberts kutsuu sinut ystäväsi kanssa nauttimaan shoppailulomasta Helsinkiin. Pakettiin sisältyy hotelliyö valitsemassasi huoneluokassa, etu Kämp Gallerian liikkeisiin sekä lasilliset kuohuvaa nauttivaksi huoneenne rauhassa.

20's Glamour -teemahuone

Tervetuloa viettämään yö 1920-luvun tunnelmassa. Kaksi Al Caponen rakastajatarta odottaa hänen vapautumistaan vankilasta luksushotellissa. Gangsteripomo on lähettänyt sydämensä valitulle timanttikorun. Kumman rakastajattaren huoneeseen olet päätynyt yöpymään? Se selviää vierailusi aikana.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.