VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Piristystä pimeään! Hotelliloma –35%

“Take vacations, and go as many places as you can. You can always make money, but you can’t always make memories.”

Päivien pimetessä meillä pohjoisessa moni kaipaa pientä piristystä arkeen! Mitä jos suuntaisit päiväksi pariksi tai ehkä viikoksikin Helsinkiin nauttimaan hotellilomasta? Tyylikkään rento Hotel Lilla Roberts mainiolla sijainnilla Helsingin Pienellä Roobertinkadulla pienen kävelyn päässä ydinkeskustasta toivottaa sinut tervetulleeksi.

Tarjoamme nyt loka-marraskuulle Last Minute Escape -edun –35 % päivän joustavasta huonehinnasta! Vietä päivä pääkaupungistamme nauttien, nuku kunnon yöunet Art Deco -henkeen sisustetussa huoneessa ja aloita päivä runsaalla ja herkullisella buffetaamiaisella ravintola Krog Robassa.

Yhdistä lomaan museokierros, shoppailua, ravintolassa herkuttelua tai vaikka yhteistyökumppanimme Hoitola Katriinan rentouttava hieronta hotellilla.

Tee varaus 10. – 23.10.2023.
Majoitu 10.10. – 24.11.2023.

Piristystä pimeään! Hotelliloma –35 %

Last Minute Escapes -etu sisältää:


HUOMIOITHAN TÄMÄN KAMPANJAN PERUUTUSEHDOT:

Sitova 100% ennakkomaksu veloitetaan varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta mikäli varaus peruuntuu tai sen ajankohtaa muutetaan. Kampanja on voimassa majoituksille 10.10. – 24.11.2023. Kampanjahintaisia huoneita rajoitettu määrä. Kampanja koskee vain uusia vapaa-ajanmatkustamista koskevia varauksia eikä ole yhdistettävissä toiseen etuun.

Tiedustelut ja varaukset:

Hotellin vastaanotto 09 689 9880 | info@lillaroberts.fi
Myyntipalvelumme 09 5619 2704 (0,84 €/min + pvm/mpm) | sales@lillaroberts.fi

You Are Invited!


Sinua voisi myös kiinnostaa:

Viivy kevätlomalla pidempään – saat edun

ETUSI JOPA –25 % KUN VIIVYT PIDEMPÄÄN

Nauti pääkaupungistamme, ylellisestä majoituksesta ja erinomaisesta palvelusta Hotel Lilla Robertsissa. Hotel Lilla Roberts tarjoaa jopa -25 % päivän joustavasta hinnasta, kun viivyt meillä pidempään.

Koko juhlakauden 2023 tarjonta

Hotel Lilla Robertsissa, ravintola Krog Robassa ja cocktailbaarissa Bar Lilla e tapahtuu koko juhlakauden ajan aina Halloween-juhlasta uudenvuodenaattoon! Katso koko juhlakauden tarjonta tältä sivustolta.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.