VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Lilla Wellness by Kämp Spa -majoituspaketti

"The gift of relaxation is always a welcomed one." - Erica Corsano

Saavuta täydellinen rentoutumisen tila ja varaa Lilla Wellness by Kämp Spa -majoituspakettimme. Yövy Art Deco -henkeen sisustetussa huoneessa ja ota 25 minuuttia aivan itsellesi rentouttavaan hierontahetkeen. Hierontahuoneitamme on kaksi sisäpihan puolella.

Aamulla nautit herkullisen aamiaisen ravintolassamme Krog Robassa. Tai jos haluatte nauttia aamiaisen vuoteessa, voit pienestä lisähinnasta tilata LUX-huonepalveluaamiaisemme.


Lilla Wellness by Kämp Spa -majoituspaketti

sisältää kahdelle vieraallemme:

 • Yö valitsemassanne Hotel Lilla Robertsin huoneluokassa
 • Buffet-aamiaisen
 • Pääsyn hotellin kuntosalille
 • Kuukauden muotikumppanin edun
 • 1 x 25 minuutin hieronta kummallekin vieraalle valintanne mukaan hotellin sisäpihan hoitohuoneessa:
  • Aromaterapiahieronta 25 min
  • Klassinen hieronta 25 min
  • Päähieronta 25 min

Ystävällisesti huomioittehan, että mikäli huone varataan kolmelle tai useammalle henkilölle, majoituspakettiin kuuluu kaksi hierontaa per varaus. Mikäli toivotte useampaa kuin kahta hoitoa, voi saatavuutta ja hintaa tiedustella info@kampspa.fi.

Majoituspaketti tulee varata vähintään 3 päivää ennen saapumista. Majoituspaketti on varattavissa 12.1. – 30.3.2024 väliselle ajalle saatavuuden mukaan. Varattuanne hotellihuoneen, Kämp Span henkilökunta on teihin yhteydessä hoitovarauksestanne. Lilla Wellness -hoitolan aukioloajat näette täältä.

Peruutusehto: Majoituspaketin voi perua kuluitta kaksi vuorokautta ennen saapumista klo 00.00 mennessä. Myöhäisestä peruutuksesta tai saapumatta jättämisestä veloitetaan majoituksen koko hinta.


Lisätietoa:

Olettehan yhteydessä, mikäli teille herää kysymyksiä tai kaipaatte lisätietoa! Hotel Lilla Robertsin ja Kämp Span henkilökunta auttavat teitä mielellään. Voitte olla yhteydessä myös myyntipalveluumme.

Hotellin vastaanotto:

09 689 9880 | info@lillaroberts.fi

Hoidot ja hieronnat:

Kämp Spa asiakaspalvelu 8.1.2024 alkaen
Ma - pe 9 - 18
09 57611330 | info@kampspa.fi

Myyntipalvelumme:

09 5619 2704 | sales@lillaroberts.fi

Puhelut 0,84 €/min + pvm/mpm

You Are Invited!Sinua voisi myös kiinnostaa:

Viivy kevätlomalla pidempään – saat edun

Nauti pääkaupungistamme, ylellisestä majoituksesta ja erinomaisesta palvelusta Hotel Lilla Robertsissa. Hotel Lilla Roberts tarjoaa jopa -30 % päivän joustavasta hinnasta, kun viivyt meillä pidempään.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.