VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Ura meillä – Työkavereiden tarinat

"Hotel Lilla Robertsissa parasta on, että meillä on rento meininki, mutta teemme työtämme kunnianhimoisesti." –Artem, ravintola Krog Roba

Hotel Lilla Roberts on osa yli 200 hotellin perhettä ympäri pohjoismaita. Kuulumme norjalaisomisteisen Strawberryn itsenäisten hotellien perheeseen Nordic Hotels and Resorts. Hotelliperheemme niin pääkaupunkiseudulla kuin naapurimaissamme tarjoaa mahdollisuudet edetä uralla ja työskennellä monipuolisesti erilaisissa positioissa ravintola- ja hotellimaailmassa.

Kaikki tiimimme tekevät töitä mielessään yksi tärkeä tavoite: kuka tahansa hotelliemme ovista sisään astuu, hän on lämpimästi tervetullut. Laadukas asiakaspalvelu on meillä geeneissä. Paitsi että teemme tiiviisti yhteistyötä kaikkien hotelliyksiköidemme välillä, meillä pääsee myös etenemään entistä haastavampiin tehtäviin.

Tutustu alta työntekijöidemme tarinoihin: mistä heidän polkunsa alkoi ja missä he ovat nyt!

#YouAreInvited #RoomForAll


Meidän polkumme

Amanda Annajian – Vuoropäällikkö

"Aloitin urani Strawberry Finlandissa (silloin vielä Kämp Collection Hotels) vuonna 2017 Kämp Span vastaanottovirkailijana Hotel Kämpissä. Hotelliala vei minut mukanaan ja innostuin hakeutumaan kokopäiväisen työni ohessa Haaga-Helian restonomiopintoihin vuonna 2019. Valmistumiseni jälkeen jatkoin Kämp Spassa vuoropäällikön roolissa. Strawberry Finland on työnantajana tarjonnut kannustavan ja tukevan ympäristön opiskelujen ja työn yhdistämiselle. Hotel Lilla Robertsin tiimiin liityin keväällä 2023 vastaanoton vuoropäällikkönä. Nämä vuodet ovat olleet antoisia ja mielestäni yksi parhaista asioista työssäni on se, että joka päivä voimme oppia jotain uutta."

Mikko Kauppinen – keittiömestari

"Vuonna 2018 haaveilin muutosta Helsinkiin ja bongasin ravintola Krog Roban työpaikkailmoituksen. Päätin hakea ja siitä alkoikin uusi sivu elämässä! Olin kokkina reilut puoli vuotta, kunnes ylenin vuoromestariksi. Välissä lähdin kokeilemaan, miltä tuntuu kokata muualla. Huippu tiimi, maukas ruoka ja konsepti, jonka ansiosta oman kädenjäljen saa tuoda esiin, veti minut kuitenkin takaisin Krog Robaan. Muutama vuosi myöhemmin ylenin keittiömestariksi ja vaikka työnkuva ja päivittäiset askareet ovat täysin hallussa, on silti mahdollisuus kehittää omaa osaamista jatkuvasti."

Mikko äänestettiin Vuoden työntekijäksi 2023 kaikkien osastojen keskuudesta.

Laura Suutari – pääbaarimestari

"Olen aloittanut Strawberry Finlandilla (silloin Kämp Collection Hotels) vuonna 2019, kun tulin Bar Lilla e:hen tuurailemaan. Ehdin olla mukana menossa noin 4 kk ennen kuin korona iski ja sen jälkeen tein keikkahommaa myös Hotel Kämpin baarissa. Nykyiseen rooliini päädyin, kun Bar Lilla e:stä aukesi pääbaarimestarin paikka. Hotel Lilla Roberts on aina tuntunut jotenkin omalta ja tietysti oli helppo palata, kun tunsin jo talon ja henkilökunnan. Tiesin, että täällä on ihmisiä, joiden kanssa viihtyy töissä. Pääbaarimestarina pääsen hyödyntämään monipuolista koulutustaustaani: baarimestarin erikoisammattitutkintoa, ammatillisen opettajan pätevyyttä ja kauppatieteiden kandidaatin tutkintoani. Työni ohella opetan Omnialla baarityötä."


Tulevat työkaverit kertovat

"Työssäni pidän erityisesti mahtavista kollegoista, asiakaskohtaamisista sekä operatiivisen toiminnan vuorojohtajuudesta. Minulle on erittäin tärkeää luoda positiivinen ilmapiiri ja olla tiimin tukena joka tilanteessa. Meillä Lilla Robertsissa on yhdessä tekemisen meininki ja meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet."
Amanda, vuoropäällikkö, Hotel Lilla Roberts

"Välissä lähdin kokeilemaan, miltä tuntuu kokata muualla. Huippu tiimi, maukas ruoka ja konsepti, jonka ansiosta oman kädenjäljen saa tuoda esiin, veti minut kuitenkin takaisin Krog Robaan."
Mikko, keittiömestari, ravintola Krog Roba

"Bar Lilla e:ssä nautin siitä, että pääsen järjestämään tapahtumia ja samalla oppimaan baarin pyörittämistä. Minulle on tärkeää myös pysyä itse serviisissä mukana, sillä asiakaskontaktit ovat yhä se paras puoli baarimestarin työssä."
Laura, pääbaarimestari, Bar Lilla e


Vuosittaiset kohokohdat Lilla Robertsissa

Vuoden muotikumppanit

Vuodesta 2017 lähtien Hotel Lilla Roberts on tukenut erinomaista suomalaista muotoilua muotikumppanikonseptillaan. Olemme tehneet yhteistyötä mm. Katri Niskasen, Lumin, Terhi Pölkin, Hálo from Northin ja monien suomalaisen muotisuunnittelun nousevien tähtien kanssa. Meillä majoittuvat hotellivieraat saavat edun kuukauden muotikumppanilta ja aulassa on esillä muotikumppanin mallistoa.

Kesän muotitapahtuma

Kutsuvierastapahtuma, joka järjestetään vuosittain yhdessä muotikumppaniemme ja tunnettujen stylistien Vesa Silverin ja Meri Milashin kanssa. Muodin juhlaa on vietetty vuodesta 2018 lähtien hotellin sisäpihalla tai hotellin aulassa. Tilaisuuden kohokohta on muotinäytös, jossa muotikumppanit esittelevät asujaan.

Syksyn Halloween-tapahtuma

Vuosittaiset teemajuhla Lilla Robertsin yritysvieraille, muotikumppaneille ja muille yhteistyökumppaneille. Vuorossa olevat henkilökunnan edustajat maskeerataan teeman mukaisesti ja vieraiden joukosta valitaan illan paras teema-asu. Tapahtuma pidetään Bar Lilla e:ssä ja tarjolla on aina myös Halloween-teemainen illallinen ravintola Krog Robassa!


Katso myös

Ura meillä – Liity kujeilevaan tiimiin!

Me Hotel Lilla Robertsissa haluamme aina kuulla niin pitkän linjan kokemusta kerryttäneistä konkareista kuin vasta uraansa aloittavista nousevista tähdistä. Tutustu tältä sivulta yksikköihimme, runsaisiin työsuhde-etuihimme, tuleviin työkavereihisi ja avoimiin paikkoihimme!

Runsaat työsuhde-etumme

Työntekijänämme sinulla on käytössäsi henkilökunnan majoitus- ja ravintolaedut sekä ystävähinnat Helsingin hienoimpiin hotelleihin, ravintoloihin sekä Kämp Spa:han ja St. George Careen.

Lisäksi tarjoamme sinulle Strawberryn / Nordic Hotels & Resortsin monipuoliset henkilökuntaedut ympäri pohjoismaita. Tutustu sivuilta tarkemmin monipuolisiin etuihimme! Kuvassa sisarhotellimme Villa Copenhagen Kööpenhaminassa.

Meidän arvomaailmamme

Kulkeminen kohti parempaa, kestävämpää ja tasa-arvoisempaa tulevaisuutta on osa yrityskulttuuriamme – niin vieraidemme, työntekijöidemme, yhteiskunnan kuin ympäristön suhteen. Kutsumme tätä toimintaa nimellä WeCare.

Haluamme, että kaikki saavat olla meillä oma itsensä ja tuntea itsensä osaksi työyhteisöä. Lue täältä mitä Hotel Lilla Robertsissa tehdään sosiaalisen ja ympäristöllisen vastuun eteen!


Avoimet työpaikat meillä ja sisarhotelleissamme