VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Häät Hotel Lilla Robertsissa

Tuntea joku, jonka kanssa vallitsee yhteisymmärrys välimatkoista tai lausumattomista ajatuksista huolimatta – se voi tehdä tästä maailmasta puutarhan.

Hotel Lilla Roberts on korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä elegantissa ja historiallisessa ympäristössä. Hotellin tyylikkäässä aulassa saattaa aistia talon alkuperäisen aikakauden ja historian. Arkkitehti Selim A. Lindqvistin vuonna 1909 suunnittelema rakennus soveltuu erinomaisesti sekä häämajoitukseen että hääjuhliin.

Komea sadan neliön sviitti, josta on avoimet näkymät Kasarmitorille, on Helsingin upeimpia paikkoja hääyön viettoon. Hotel Lilla Robertsin ravintola, Krog Roba, on mahdollista varata yksityiskäyttöön. Art Deco -henkisen ravintolan salin suurista ikkunoista avautuu näkymä suoraan Helsingin Design District -alueen sydämeen.

Meillä järjestät ikimuistoiset häät ja kihlajaiset intiimisti noin 40 hengelle pohjoissiivessä tai jopa 100 hengelle koko ravintolassamme!

Tältä sivulta löydät kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen hääjuhlaan:

  • Juhlatilan ja tarjoilut
  • Majoituksen kaaso/bestman -yölle
  • Majoituksen hääyölle
  • Mahdollisuus etuun majoittuville häävieraille
  • Lahjakortit häälahjatoivelistalle

Tervetuloa viettämään tärkeää päiväänne Hotel Lilla Robertsiin ja ravintola Krog Robaan!
Isot vai pienet juhlat?

Juhlat Pohjoissiivessä

Varaa ravintolamme Pohjoissiipi yksityiskäyttöön noin 25-40 hengen seurueellesi. Samassa tilassa järjestyy niin puheiden pito kuin herkullisen illallisen nauttiminen. Kesällä tilasta on suora pääsy viihtyisälle terassillemme.

	Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa

Koko ravintola

Koko ravintolaamme mahtuu noin 100 hengen seurue illallistamaan pöytämuodosta riippuen. Suuret ikkunat antavat tilalle runsaasti luonnonvaloa ja tunnelmallisen Art Deco -tyylisen sisustuksensa ansiosta tila ei välttämättä edes tarvitse erillistä koristelua. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan paikan päälle!


Kaasoyö ja hääyö

Kesä 2023: Anni Ruuth -teemahuone

Sukella muotisuunnittelija Anni Ruuthin maailmaan kesän 2023 teemahuoneessamme! Täydellinen lahjaidea äidille, siskolle, morsiamelle tai ystävälle. Ainutlaatuisia huoneita on vain yksi ja majoitukseen kuuluu pullo Blondel Premier Cru -samppanjaa!

Unohtumaton hääyö Helsingin keskustassa

Lilla Love -majoituspaketti

Lilla Love -pakettimme sisältää majoituksen lisäksi käsintehtyjä suklaita, tuoreita hedelmiä tai marjoja, samppanjaa, runsaan aamiaisen tarjoiltuna huoneeseen sekä myöhäisen huoneenluovutuksen klo 14.00.