VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Pastiksen pääsiäisillallinen

Hotel Lilla Roberts kutsuu pääsiäisen viettoon Art Deco -tyylisuuntaa henkivään boutique-hotelliin Helsingin Kaartinkaupunkiin. Nauti ystävämme ravintola Pastiksen pääsiäisateria majoittumisen yhteydessä oman hotellihuoneenne rauhassa. Autenttinen maalaisranskalainen keittiö ja laadukas palvelu ovat ravintola Pastiksen valtteja. Raaka-aineet hankitaan huippulaatuun sitoutuneilta suomalaisilta ja kansainvälisiltä luottotuottajilta. Kaikki ruoka valmistetaan käsityönä perinteisin menetelmin.

Majoituspaketti sisältää:

alkaen 289 € kahdelle Style-huoneessa

  • Yhden yön majoituksen pöydällä ja tuoleilla varustellussa huoneessa
  • Ravintola pastiksen pääsiäisillallisen huoneeseenne tarjoiltuna
  • Take away -aamiaisen

Majoitus ja Pastiksen pääsiäisillallinen -paketti saatavilla to -la 1.-3.4. 

Illallisen toimitus klo 15.30 - 20.30 välisenä aikana. Varaukset 30.3. mennessä.

Pastiksen illallismenu:

Alkuun: Kuohkeaa parsakeittoa ja marinoitua parsaa 

Pääruoaksi: Karitsan Entrecote, Le Puy -linssejä ja tummaa minttukastiketta 

Jälkiruoaksi: Baileys Bavaroise

Varaukset:

Varaa majoituspaketti myyntipalvelustamme:

09 6824 2860 / sales@lillaroberts.fi

Puhelut 0,84 €/min + pvm/mpm


Noudatamme kaikissa palveluissamme Kämp Collection Hotelsin Safe Stay -turvallisuustoimenpiteitä. You Are Invited.


Katso myös:

Pääsiäisbrunssi 30.3.2024

Tervetuloa Helsingin Kaartinkaupungin helmeen ravintola Krog Robaan, jossa nautitaan pääsiäisviikonloppuna monipuolista brunssia pääsiäistwistillä! Valitse pöytävarausta tehdessä ajankohdaksi lauantai 30.3. klo 12.30 - 13.30.

Majoitus & pääsiäisillallinen huoneessa

Nauti herkullinen kolmen ruokalajin illallinen oman huoneenne rauhassa pääsiäisen twistillä! Pääsiäisen Illallinen & majoitus -paketti saatavilla to - la rajoitettu määrä. Kun varaat majoituksen ja illallisen majoituspakettina, huoneeseenne on varattuna pöytä ja tuolit illallistamista varten.

Lilla Love -majoituspaketti & Chjokon suklaamuna

Varaa Lilla Love -majoituspakettimme romanttiselle pääsiäislomalle ja huoneessanne odottaa suklaavalmistaja Chjokon Signature suklaamuna! Lilla Love sisältää myös aamiaisen huoneeseen.


Ylellinen sviitti merelle päin Helsingin Kaartinkaupungissa

Huonepalvelu

Tilaa ravintolamme herkkuja huonepalvelun kautta. Viikonloppuisin saatavilla myös LUX-aamiainen huoneeseen ennakkoon varattuna.

Rentouttavaa hierontaa hotellilla

Voit varata majoituksen yhteydessä 60 min räätälöidyn hieronnan Hoitola Katriinalta. Yllätä matkakaverisi tai varaa hetki hemmottelua itsellesi. Kysy jos hieroja Katriinalla olisi vielä vapaita aikoja vierailusi ajalle. Sinun ei tarvitse liikkua hotellilta, vaan Katriina tulee Lilla Robertsiin!

Lilla Roberts − hotelli erinomaisella sijainnilla Helsingin Kaartinkaupungissa

Safe Stay - turvallinen vierailu

Hotel Lilla Roberts suhtautuu edelleen huolellisesti vieraidemme ja henkilökunnan turvallisuuteen. Ensisijainen tehtävämme on huolehtia vieraidemme ja henkilökuntamme turvallisuudesta. Olemme koostaneet sivuston, jossa kerrotaan varautumisestamme ja turvallisuusasioista.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.