VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Ravintola Krog Roba

Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa. Ravintolamme sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Esplanadilta entisen poliisiaseman upeissa tiloissa.

Ravintolan elegantti ja tunnelmallinen miljöö on kerännyt paljon kiitosta ja sopii yhtä hyvin niin ison porukan aterialle kuin intiimille À la Carte -illalliselle. Meiltä myös herkulliset lounaat ja rakastetut viikonloppubrunssit.

Tervetuloa Kaartinkaupungin kauniiseen helmeen!

YKSITYISTILAISUUDET - Järjestämme yksityistilaisuuksia, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos etsit juhlapaikkaa syntymäpäiviin, ristiäisiin, nimiäisiin, valmistujaisiin, kihlajaisiin, häihin tai muuhun merkkipäivääsi.

#youareinvited

Lisätietoa myyntipalvelustamme:

Ravintolavaraukset:
09 5619 2704
events@lillaroberts.fi
(Puhelut 0,84 €/min + pvm/mpm)

tai voit soittaa suoraan ravintolaamme aukioloaikojen puitteissa: 09 6899 8881


Aukioloajat

Aamiainen:

Ma - Pe klo 7.00 – 10.00
La – Su klo 8.00 – 11.00

À la Carte:

Ma - la klo 17.00 - 23.00 (keittiö kiinni klo 22.00)
Su suljettu

Lounas:

Krog Roban herkulliset arkilounaat tarjolla klo 11.30 - 13.30.

Viikonloppubrunssit:

Rakastettu ja monipuolinen brunssimme tarjolla la - su klo 12.30 - 15.00.
Joka toinen lauantai kilistelemme samppanjabrunssilla!

UUTUUS: Lilla Brunchers Club alkaa 29.6.
Kesäbrunssit ovat tarjolla lauantaisin 29.6. – 10.8.2024 klo 12.00 – 14.30.

Tervetuloa herkuttelemaan!Tervetuloa herkuttelemaan

Krog Roba tarjoaa aamiaista viikon jokainen päivä Kaartinkaupungissa

Hotelliaamiainen

Tervetuloa herkulliselle ja runsaalle buffetaamiaiselle, joka tarjoillaan ravintola Krog Robassa. Otamme aamiaiselle myös hotellin ulkopuolisia vieraita ma - pe varaustilanteen mukaisesti. Tervetuloa!

Krog Roban herkullinen brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin Kaartinkaupungissa

Viikonloppubrunssit

Rakastettu, herkullinen ja monipuolinen brunssimme tarjolla tunnelmallisessa ravintola Krog Robassa la - su klo 12.30 - 15.00. Tee varaus omalle seurueellesi! You Are Invited.

Krog Roban ruokaisa salaatti on täydellinen lounas

Lounas

Krog Roban herkulliset arkilounaat tarjolla klo 11.30 - 14.00. Tutustu tarjontaamme!


Tule nauttimaan ravintola Krog Roban à la carte -menusta

À la Carte

Pohjoismaisia makuyhdistelmiä tarjoava Ravintola Krog Roba kutsuu sinut seurueesi kanssa herkuttelemaan illalliselle Helsingin Pikku Roballe. Lämpimästi tervetuloa! 

Unohtumaton illallinen -majoituspaketti

Kun kaipaat kahdenkeskistä aikaa rentoutumisen ja makunautintojen parissa, Lilla Roberts on oikea osoite. Majoituksen lisäksi pakettiin sisältyy herkullinen buffetaamiainen ja keittiömestarimme suositusmenu ravintola Krog Robassa.


Kesän juhlaa!

Lilla Pride Party w/ DJ Huijarijerry 29.6.2024

Lämpimästi tervetuloa kruunaamaan Pride-kuukausi Hotel Lilla Robertsin ja ravintola Krog Roban sisäpihan kesäterassille 29.6.2024 klo 17 alkaen. Tunnelmaa nostattamassa DJ Huijarijerry, Earbit pop-up sekä Edringtonin Hot Shot -baari! You Are Invited.

Lilla Brunchers Club 29.6. alkaen

Taitavat keittiömestarimme loihtivat rakastetusta brunssistamme kesäversion! Valitse herkkusi kolmesta eri kategoriasta ja nauti sään salliessa kesäterassillamme. Voit varata pöydän ennakkoon (terassille ei paikkavarauksia) tai tulla vain paikan päälle nauttimaan!

Lilla Wines: Sparkling Tasting 6.7.

Lämpimästi tervetuloa Krog Roban terassille iltapäivän viininmaisteluun 6. heinäkuuta! Lilla Fridays -illoista tuttu legendaarinen DJ Slow soittaa terassilla 15.00 – 19.00. Terassilla nautit ystävämme Hedon Winesin laadukkaista viineistä!Lahjakortit kesän juhliin

Moni meistä viettää tänäänkin merkkipäiväänsä! Ilahduta kevään synttärisankaria, hääparia, vuosipäivää viettäviä, valmistuvia tai piristä ihan muuten vain läheistäsi lahjakortilla ravintola Krog Robaan tai Hotel Lilla Robertsiin. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk.

Monipuolinen juhlatila Helsingissä

Juhlatilat Krog Robassa

Tiesitkö, että ravintolamme on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin? Koko ravintolatilassa kestitset jopa 100 henkeä! Herkulliset juhlatarjoilut saat myös näppärästi meiltä. Jos tarve on noin 40 hengen juhliin, tutustu Pohjoissiipeemme.

Vuokraa samppanjaseinä

Juhlien somehitti! Vuokraa ja somista viherseinä kuvausseinäksi juhliin tai vuokraa samppanjaseinä ohjelmanumeroksi. Kelloa kilistämällä seinästä ilmestyy lasillisia samppanjaa tai kuohuviiniä. Kysy lisää hinnoittelusta myyntipalvelustamme: events@lillaroberts.fi


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.